Sikkerhed for vækst – resiliens i praksis

Posted by

‘Sikkerhed for vækst – Resiliens i praksis’

er en dynamisk proces, der består af en række sammenhængende projekter. Processen har til formål at generere viden og erfaringer om udvikling af principper for sikkerhedsledelse og risikostyring i det omskiftelige digitale domæne.

Hensigten med ‘Sikkerhed for vækst’ er, at formidle tematiske emner, der kan informere beslutningstagere og virksomhedsledere om tendenser, der bidrager til øget indsigt i generiske ledelsesprocesser. Målsætningen er herigennem at skabe et teoretisk grundlag for implementering af pragmatiske dynamiske løsningsmodeller for tilvejebringelse af sikkerhed og tryghed i den digitale omstilling til Industri 4.0.

‘Sikkerhed for vækst’ er en konceptuel ramme for en række essays, aktiviteter og konsultationer, der omhandler overvejelser, der er tilknyttet tilvejebringelse af sikkerhed og tryghed i den digitale udvikling.

Resiliens i Praksis

Indenfor rammerne af ‘Sikkerhed for vækst’ gennemføres ledelseskurser, symposier og events for offentlige og private virksomheder. Konceptet er blevet anvendt siden 2012 og har været omdrejningspunkt for kurser, møderækker og præsentationer med støtte fra Væksthuse og EU midler.

‘Sikkerhed for vækst’ anvender ISO 22316, ‘Organisatorisk Resiliens’ som udgangspunkt og overordnet ramme  for rådgivning omkring praktisk integration af sikkerhedsledelse, risikostyring og kvalitetssikring.

iso-22316-principskitse

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.